OVER CAKE

CAKE staat voor 100% pure, gezonde en lekkere cake. Een traktatie voor ieder moment van de dag! CAKE is ontstaan vanuit de passie voor gezonde én lekkere tussendoortjes, die naast gezond ook gewoon lekker moeten zijn. Steeds meer mensen hechten (GELUKKIG) meer waarde aan een gezondere leefstijl. Maar door tijdgebrek, weinig inspiratie of simpelweg geen zin of tijd om in de keuken door te brengen, grijpen we snel naar de kant- en klare tussendoortjes in de supermarkt.

Met CAKE wil ik iedereen op een laagdrempelige, toegankelijke manier laten genieten van een gezond, lekker tussendoortje, op ieder moment van de dag:

  • iets lekkers voor bij de koffie of thee;
  • super handig voor onderweg;
  • geschikt voor in de lunchbox voor school of naar je werk;
  • voor als je iets te vieren hebt: kinderfeestje, traktatie;
  • voor of na het sporten.

Met plezier struin ik de markten en speciaal-winkels af op zoek naar eerlijke én gezonde ingrediënten. De CAKE komt vers -homemade- de oven uit. CAKE is vrij van suikers, kunstmatige kleur- en smaakstoffen en is koemelk vrij. CAKE bestaat uit bewuste, mooie, pure, voedzame en verantwoorde voedingsstoffen, die ons lichaam energie geven.

“Eet voeding die je energie geeft, in plaats van energie kost!”

Een gezonde leefstijl betekent niet dat je zoete lekkernijen moet laten staan, integendeel! Met CAKE geniet je van een heerlijke traktatie, maar zonder ongezonde (én onnodige) toevoegingen!